Referenties

In 2010 ben ik gestart als gastouder. Inmiddels geniet ik ontzettend van mijn full-time baan, waar ik aan meerdere kinderen vertrouwde opvang in huiselijke sfeer bied. Het blijkt nu ook in de praktijk ideaal te combineren met mijn later geboren dochter en zoon. Parento ondersteunt me waar nodig met de officiele kanten van het gastouderschap, waardoor ik me bezig kan houden met de opvang van de kinderen. Dat bevalt prima.'

Jolanda - Alkmaar

 

Als ervaren gediplomeerd pedagogisch medewerkster bied ik nu als gastouder opvang aan huis voor kinderen van groep 1 t/m 8. Kernwoorden voor deze buitenschoolse opvang: warmte, veiligheid, gezelligheid, gek kunnen doen, kijken naar het kind, natuurlijke rust, duidelijkheid en vooral heel veel plezier! De samenwerking met Parento Gastouderbureau, waardoor ouders ook toeslag van de overheid kunnen terugkrijgen, bevalt hierbij goed.

Pauline - Alkmaar

Als de oppas op mijn kleinkinderen hebben mijn vrouw en ik echt de tijd om van ze te genieten en ze goed te leren kennen. Mooie momenten beleven we onder andere ook op de fiets. 

Prettig dat het ook mogelijk is om deze opvang officieel te maken. Je bent dan ookeven bewust met de kwaliteit van de opvang bezig, en het levert nog een aardig bedrag op ook. Ik kan het eigenlijk iedere oppasouder wel aanraden.. 

Joop - Ursem

Al 15 jaar ben ik gastouder. Mede door samenwerking met Parento Gastouderbureau gebeurt het op een verantwoorde manier. Ik volg hier cursussen, ga naar informatie avonden en ze denken mee als dat nodig is. Daarnaast wordt de veiligheid in en om het huis gecontroleerd. Daardoor blijf ik ook alerter. 

Wij wonen in een halve boerderij, op een landelijke locatie, die in 2007 gedeeltelijk is verbouwd. We hebben een grote tuin, met bijv. een trampoline [ingegraven), een speelhuisje met glijbaan. Kinderen komen hier graag en ook mijn eigen gezin geniet van de extra gezelligheid die de kinderen meebrengen.

Anja - Heerhugowaard  

 

 

foto website jolanda final

gastouderopvang_alkmaar_daalmeer 
 

  foto anja